Se amesteca faina cu margarina moale, apa, otetul si putina sare. Se framanta bine, se pune in folie de plastic si se da la frigider 6-8 ore.
Cartofii se curata, se fierb si se paseaza ca pentru piure, se condimenteaza cu sare si piper. Salamul se taie cubulete.
Pe masa presarata cu faina se intinde o foaie subtirica din care se taie cercuri cu un pahar sau cu o forma de coltunasi. Se pune umplutura in mijloc(1 lingura de piure sau cateva cubulete de salam), se pliaza si se preseaza pe margini cu o furculita sau cu forma de coltunasi. Se prajesc in baie de ulei pe ambele parti. Se scot pe srevetele absorbante si se servesc calde sau reci, ca aperitiv. Se pot folosi si alte umpluturi, dupa preferinta fiecaruia.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii