Cubuletele de morocvi se calesc cu ceapa in unt, apoi se toarna peste ele zeama de la midii si vinul alb apoi se lasa totul sa scada la jumatate.
Se adauga smantana , sofranul , sarea si piperul. Se lasa la foc potrivit pana se obtine un sos legat, apoi se incorporeaza scoicile si crustaceele. Se lasa sa fiarba la foc mic 15 min.
Se rastoarna totul intr-o caserola si se decoreaza cu cativa creveti si cu lamelele de morcovi oparite.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii