Intr-o tigaie mare, rumeniti 2 minute in ulei, usturoiul si ardeiul. Puneti apoi si scoicile si lasati sa fiarba 8 minute la foc mare.
Turnati vinul si lasati sa se inmoaie scoicile. Presarati patrunjelul, zeama de lamaie si sarati dupa gust.
Aranjati painea prajita in mijlocul farfuriei, deasupra puneti scoicile cu sosul lor si serviti imediat.
Alte retete delicioase gasiti pe blogul Eileen Cuisine!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii