Scoici de riu in sos.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Scoici de riu  in sos.

Ingrediente

  • 500 gr scoici de riu.
  • 50 ml vin alb.
  • 50 ml ulei de masline.
  • 1 felie de paine.
  • 3 catei de usturoi
  • citeva fire de patrunjel.
  • 1 pastila gallina.
  • 1 virf de cutit colorant alimentar.

Mod de preparare

Sciocile de riu trebuiesc lasate in apa cel putin citeva ore pentru a le iesi nisipul din interiorul lor(in frigider).

Luam o cratita, o punem la foc mediu, adaugam uleiul ,lasam sa se incinga bine si adugam scoicile.

Separat punem o alta cratita pe foc si prajim painea taiata bucati mici,usturoiul taiat in feliute mai groase patrunjelul.Scoatem in vasul mixerului,adaugam .vinul alb, pastila gallina,firele de patrunjel si praful alimentar si mixam.

Cind s-au deschis toate sciocile adaugam compozitia mixata, amestecam cu grija ....lasam la foc

15-20 minute invirtim din cind in cind.

Servim calde si inmuiem piine in sos...este o nebunie totala,cel putin pentru noi.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise