Scoicile congelate, le spalam in apa rece si le lasam la scurs.
Intr-o tigaie mai adanca, punem doua linguri de ulei, cand este incins, adaugam scoicile , un praf de sare , unul de piper, una lingura sos Worcester, una lingura sos de soia, amestecam totul , punem un capac si lasam la dinstuit 15’, la foc mic.
Apoi, adaugam legumele congelate , amestecam si mai lasam sub capac tot la foc mic, inca 15’. La final adaugam si fructele din compot , amestecam usor si le lasam sa se patrunda 5’ la foc mic.
Este un preparat deosebit, foarte gustos si se prepara rapid. Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii