Intr-o tigaie de teflon se pun cubuletele de unt si usturoiul intreg;
Feliile de carne se bat bine,se tavalesc prin faina,se pun in tigaia cu untul incins,se calesc bine pe ambele parti la foc moderat;
Carnea se stinge cu vinul alb,se intorc pe o parte si alta,pana la evaporarea vinului;
Smantana se amesteca cu 2-3 linguri apa(supa),se toarna peste carne,se mai amesteca impreuna cam 5 minute,dupa care se sareaza,pipereaza si se pot servii alaturi de o garnitura de cartofi nature; pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii