laptele caldut +zaharul + ouale + drojdia de bere se bat la robot,se adauga faina ,uleiul
se lasa la crescut pina se dubleaza ca volum
10 forme de savarine se ung cu ulei,se pune aluatul in forme in mod egal,se lasa la crescut
se face un sirop di apa si zahar si se fierbe, se aromeaza dupa bunul plac
se coc savarinele,se lasa la racit
se insiropeaza savarinele ,se lasa rece pt 1 ora
finisarea
se ung savarinele cu jeleul rosu,se taie capacelul cu un cutit bine ascutit,cu mina stinga se tine capacelul, cu mina dreapta se tine posul cu frisca la care se monteaza un sprit
se toarna cu posul cu sprit frisca pe fiecare savarina

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii