Se bat albusurile spuma ,se adauga zaharul lingura cu lingura ,se amesteca pesmetul cu praful de copt si zaharul vaniliat dupa care punem si galbenusurile si la sfarsit adaugam pesmetul cu celelalte ingrediente.
Din aceasta compozitie ies 12 savarine.
Se coc la cuptor in forme de briose 25 de minute.
Se lasa sa se raceasca se se taie in asa fel incat sa fie intr-o pare trei sfert si cealalta parte un sfert care este capacul.
Frisca care a fost in prealabil batuta se pune in siringa de ornata.
Facem siropul din zahar apa si esenta de rom si insiropam fiecare savarina in parte ,adaugam frisca ,punem capacele si pudram cu zahar pudra (eu am mai pus in ele si putin gem acrisor inainte de a pune frisca daca vreti este optional).
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii