1. Wasabi: Smantana se amesteca cu wasabi Se adauga zaharul si doua linguri de otet.
2. Sosul vinegret: sosul de soia se amesteca cu uleiul de susan si zeama de limeta. Otetul de orez se incorporeaza cu ghimbirul
3. Asezona peste: se amesteca paprika, pudra de ceapa, pudra de usturoi, boiaua iute, sarea, piperul alb, frunzele de cimbru si busuioc.
4. Fileul de ton si somon se pastreaza la frigider pentru a fi mai usor de taiat. E nevoie de un cutit foarte ascutit pentru a transa fileul in cuburi de 5 cm. Transarea pestelui se face dintr-o singura taietura.
5. Cuburile de ton si somon transate se cufunda in mixul pentru asezonat pe toate cele 4 parti, dar nu si la capete.
6. Se incinge un wok la foc mare, cinci minute. Nu se pune ulei! Apoi se rumenesc bucatile de peste pe partile asezonate cate 15 secunde pe fiecare parte. Capetele de peste nu s erumenesc.
7. Se seveste pe farfurii plate, stropite cu crema wasabi. Pestele preparat se taie felii subtiri, se asaza pe farfurie si se stropeste cu sosul vinegret. Se decoreaza cu alge si ghimbir murat.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii