Se pregateste carnea pentru sarmalute: ceapa, orez, sare, piper, diferite alte condimente si se caleste, foile de vita se oparesc si se lasa la scurs, dupa care se trece la umplerea sarmalutelor, totodata se taie pravul partea alba in bucati de 5-6 cm se scoate partea din mijloc si se umple cu amestecul din carne. Cand totul este gata se pun in oala de pamant si se introduc la cuptor, punandu-se si 250 gr de afumatura se pune grasime si se lasa la fiert, se verifica din cand in cand, cand sunt gata se scot din cuptor. Pentru a crea un decor mai indraznet si ceva mai inedit punem la foc 6-7 cartofi cand acestia sunt fierti se scot se dau intr-un jet de apa rece si se dau prin masina de tocat ca in imaginea alaturata, se decoreaza farfuria cu o bucata de rosie si castravete. Pofta Buna
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii