Se amesteca toate ingredientele apoi se aseaza pe cate o frunza de vita putina carne tocata, si se ruleaza.Se aseaza frumos intr-o cratita, se adauga piper, apa, bulion, se acopera cu o frunza mare de vita, apoi cu o farfurie, si se pun la foc mare la inceput, apoi , dupa primul clocot, la foc mediu.Se fierb cam o ora si jumatate, doua ore.
Se servesc neaparat cu smantana.Delicioase!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii