Asa procedez eu...de cand am voie sa mananc anumite alimente!
Carnea se taie cubulete mici sau se toaca.
Se curata morcovul, se spala, se rade si se pune peste carne.
Se adauga orezul ales, spalat si scurs de apa, apoi bulionul, oul, verdeata.Eu pun su putin cimbru si busuioc uscat pentru ca pun sare, piper si da gust bun. Se amesteca compozitia.
Se pregatesc frunzele, se invelesc sarmalutele (sau se umplu ardei, dovlecei, rosii-dupa preferinta)se aseaza intr-un vas, in care fierbeti de obicei.Cuprindeti in parti egale cu un lichid fierbinte, format din apa, bors si suc de rosii, acoperiti si puneti vasul la cuptor. Pentru cei cu probleme de sanatate e un deliciu,mai ales daca sarmalutele sunt preferate! pofta mare!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii