Reteta postata pe: 04 iunie 2008
Ingrediente
-1/2 kg carne de curcan, -2-3 cepe mijlocii, -1cescuta de orez, -2-3chite dragavei (cu frunze mari), -paste de tomate, -cimbru, -foi de dafin, -vegeta
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei se dau intr-un clocot apoi dupa ce sau racit se impatrureste carnea pregatita ca mai inainte.Se aseaza sarmalutele in straturi in vasul de fierbere,se pune cimbru ,foi de dafin si vegeta dupa gust.Se pot servi cu smintina ,iaurt etc.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute de curcan invelite in dragavei" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil
19 voturi
17 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 mai 2010
Excelente...
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 11 mai 2010
Super bune!
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 24 septembrie 2009
Foarte bune sarmalute!
Sidy (Chef de cuisine) , 04 aprilie 2009
Iuliana...mi-ai facut o pofta !!! Mai ales ca am reusit in sfarsit sa aflu ce sunt ...dragaveii !!! Dragavei= Stevie Eu nu pun foaie de dafin la sarmale...