Ingrediente
-500 gr.orez, -5 cepe mari, -300 gr.pasta de tomate, -250 ml.ulei, -1kg.hribi gata fierti, -ierburi aromate,(oregano,rozmrin,cimbru,boia de ardei iute):, -1 lingura rasa de sare, -300 gr.bulion de gogosari, -200 gr.malai,(faina de porumb), -3 morcovi mari, -frunze de hrean, -frunze de vita de vie.
Dificultate: Ridicata | Timp: 2h 30 min
1 vot
Mod de preparare
Se dau prin masina de carne,hribii,ceapa,morcovii si se pun intr-un vas,se adauga sarea,ierburile aromate,pasta de tomate,bulionul de gogosari,malaiul,uleiul,se omogenizeaza compozitia si se fac sarmalute mici care se pun intr-un vas yena.Am umplut si cativa ardei culesi din gradina mea.Se pune apa pana la jumatate din cantitatea de sarmalute,se pune capac si se dau la cuptor pentru circa 2 ore la foc potrivit.Se pot servi cu mamaliguta sau se pot servi fara nimic asa sunt de bune.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!