Se amesteca carnea tocata cu orezul, ceapa tocata, condimentele si se umplu frunzele de sarmale. Se aseaza intr-o oala pe fundul caruia s-au pus cateva frunze de varza taiate marunt.Se adauga peste ele apa amestecata cu suc de rosii si delikat daca varza este dulce, sau fara delikat daca varza e murata.Se pun la fiert la foc mic ~1 ora(sau mai putin- depinde cat doriti sa fie de moale orezul- mie de exemplu imi plac fierte 3/4 nu in totalitate). Se servesc cu smantana sau mamaliguta.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii