Ceapa tocata se caleste in cateva linguri cu ulei.
Ceapa tocata se caleste in cateva linguri cu ulei.
Cand ceapa devine translucida, potrivim de gust cu sare si piper, adaugam sucul de rosii/bulionul, orezul si verdeata tocata marunt.
Continuam calirea inca 5-10 minute si adaugam carnea tocata.
Amestecam toate ingredientele, atat cat sa se obtina o compozitie omogena.
Din aceasta compozitie, umplem frunzele de varza/vita de vie (pregatite din timp).
Le asezam apoi intr-un vas pentru cuptor si adaugam printre sarmalute bucati de rasol afumat.
Deasupra sarmalutelor, punem coditele de marar si patrunjel, umplem vasul cu apa, atat cat sa le cuprinda si adaugam una-doua linguri cu suc de rosii.
Dam vasul la cuptor, la o temperatura potrivita, atat cat este necesar.
Se servesc calde! Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii