Carnea se taie cubulete, se amesteca cu orezul si legumele prajite putin cu pasta de rosii, cu verdeata tocata, sare, piper.
Frunzele se oparesc putin in apa cu sare.
Se umplu frunzele cu amestecul obtinut in asa fel ca sarmalutele sa aiba forma conica.
Se pun intr-o oala, se toarna bulion de carne (gaina),bors de tarite, se acopera cu un capac si se fierb 1-1,5ore. Se servesc cu smantana.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii