Process tehnologic de preparare: varza se spala si se aleg foi. Se toaca marunt o parte din aceasta. Carnea toccata se pune intr-un vas si se amesteca cu ceapa tocata marunt, bulion, sare, piper macinat, orez, cimbru. Se formeaza sarmalutele cu aceasta compozitie.
Intr-o cratita se aseaza un strat de varza toccata, boabe de piper si un strat de Kaiser taiat fisii, foaie de dafin, cimbru. Se aseaza sarmalutele alternind cu kaiserul. Se acopera cu alt strat de varza toccata si se fierbe la foc mic pina cand este aproape gata. Se da la cuptor pina scade si se rumenesc. Se servesc calde cu mamaliguta si ardei iute dupa preferinta.
Atentie compozitia este pentru 500gr produs finit.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii