• ceapa se toaca marunt si morcovii se dau prin razatoare. se calesc. spre sfarsit se adauga pasta de tomate, orezul si condimentam cu sare si piper;
• lasam compozitia la racit, inainte sa o adaugam peste carne;
•umplem foile de varza cu umplutura rezultata;
• le asezam intr-o oala de lut pentru cuptor;
• pe fundul oalei punem varza tocata, putina afumatura si o crenguta de cimbru uscata;
• printre fiecare rand de sarmalute asezam afumatura si cateva felii de carnati;
• deasupta punem un strat de varza murata tocata, turnam apa, aproape cat sa acopere sarmalele, vinul+ sosul de tomate iar la sfarsit o crenguta de cimbru;
• se fierb la cuptor cca 1 h jumate.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii