Se spala orezul si se lasa la inmuiat in apa.
Ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul ras se pun pe foc in 3 linguri ulei si 3 de apa, si se lasa pana scade apa.
Granulele de soia se pun la inmuiat conform instructiunilor de pe pachet.
Frunzele de stevie se spala bine si se trec mai intai prin apa clocotita apoi prin apa rece,pt asi pastra culoarea verde.
Se lasa sa se scurga.
Se pun intr-un bol amestecul de ceapa cu morcov,soia inmuiata,orezul, patrunjelul si mararul taiate marunt, oul ,2 linguri bulion, sare dupa gust si condimente (piper, boia dulce, vegeta,cimbru).
Se amesteca bine.
Se taie nervurile mai groase de la frunzele de stevie si
se impacheteaza cu grija sarmalutele.
Se aseaza intr-o oala,pe pat de frunze tocate de stevie,
cercuri cu sarmalute mai mici, mai mari,mai...dupa cum ne-a fost frunza :)
Se pun si 2 linguri cu bulion si se acopera cu borsul.
Se dau la cuptor o ora si jumatate la foc domol.
Se servesc cu smantana din belsug!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii