Sarmale de post cu legume în frunze de hrean

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Sarmale de post cu legume în frunze de hrean

Ingrediente

  • 100 gr orez
  • 150 gr bulion
  • o pungă mazăre boabe dulci cu morcovi, 400 g
  • un borcan ciuperci feliate, 314 ml
  • 2 buc ceapă
  • 10 gr cimbru
  • o linguriţă sare
  • 10 gr piper
  • 100 ml ulei
  • 20 frunze de hrean sau viţă de vie

Mod de preparare

Ceapă bine mărunţită se căleşte în tigaie împreună cu uleiul. Adăugăm apoi legumele mărunţite, ciupercile, orezul şi le lăsăm să se călească bine. La sfârşit le amestecăm bine cu bulion, sare cimbru, piper. Umplutura o învârtim în frunzele de hrean, opărite.

Se aşază în oală şi se dau la fiert sau le putem pune în cuptor, ieşind mai delicioase acolo. Le-am aranjat într-un mod mai deosebit, în spiritul sărbătorilor de iarnă.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise