Carnea se amesteca cu ceapa tocata, usturoiul maruntit, orezul, sarea si piperul. Din slanina se taie o felie care se toaca marunt si se amesteca cu carnea.
Se invelesc sarmalele in foi de varza murata care nu sint rupte. Miezul verzei se toaca marunt. Pe fundul unei oale se aseaza ramurele de cimbru si marar. Ppeste se aduga slanina taiata in felii, apoi se aseaza alternativ un strat de varza, sarmale si gusa taia in felii.
Se pune apa si se fierb.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii