Hrisca spalata se pune la inmuiat in apa aproximativ o ora. Ceapa si morcovul se curata, se spala si se taie marunt. Intr-o cratita se incinge uleiul, se adauga ceapa si morcovul si se lasa pana se inmoaie.
Ghebele curatate si spalate se oparesc in apa cu sare,se taie marunt si se adauga peste amestecul de ceapa si morcov. Se adauga hrisca, sucul de rosii, sarea, piperul se amesteca bine. La final se adauga patrunjelul taiat marunt.
Se invelesc sarmalele, se pun intr-o oala de lut, se pune o crenguta de cimbru verde , se acopera cu apa si se da in cuptor timp de 1 ora . Sarmalutele cu hrisca si ghebe se servesc calde!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii