Carnea de pui se pune intr-un castron.
Carnea de pui se pune intr-un castron, se amesteca cu ceapa tocata marunt, orezul spalat si scurs de apa si condimentele.
Se desfac cu grija frunzele de la varza murata si se taie cotorul.
Se ruleaza frunzele de varza umplute cu compozitia din carne de pui si se asaza in vasul de lut peste putina varza tocata marunt.
Intre sarmale, se pun cuburi si felii de kaizer.
Se stropesc cu ulei de masline si se pune un pahar de apa, se acopera cu capac si se da la cuptorul preincalzit pentru 1 ora.
Se scot, se pune bulionul subtiat cu apa, si intoarcem sarmalele pe partea cealalata, completam cu apa daca este nevoie si mai lasam inca 1 ora la cuptor.
Testam daca este gata varza ,daca nu, se mai lasa la cuptor pana aceasta se inmoaie.
Se servesc calde cu mamaliguta si smantana

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii