Se vor prepara patru compozitii de umplutura astfel:
caliti in ulei cepele tocate si morcovul ras pe razatoarea mare, impreuna cu ketchup, zahar, verdeata tocata, adaugati orezul si condimentati cu sare, piper, paprika, cimbru. Impartiti in patru parti.
Tocati cu satarul 300 g carnat si ciupercile si puneti-le intr-un castron, iar in alte 3 castronele celelalte feluri de carne. Adaugati in fiecare castronel cate un sfert din compozitia calita de mai sus.
Condimentati diferit fiecare umplutura: in cea de pasare puneti curry, in cea de vita piper, in cea de porc cimbru iar in cea de carnat cu ciuperci paprika, sare dupa gust in toate.
Infasurati sarmalutele din fiecare fel de umplutura si asezati-le radial intr-un vas de tuci, in straturi, fara sa le amestecati intre ele.
Taiati ardeii fasii si rosiile felii. Pe fiecare strat de sarmale asezati radial fasii de ardei si acoperiti cu rosii, puneti in mijloc varza tocata, foi de dafin si felii de carnat, care a ramas.
Puneti bulion si apa pana acoperiti sarmalele si dati vasul la cuptor cel putin 1 ora la foc mic, avand grija sa completati din cand in cand cu cate putina apa, daca scade prea mult zeama.
Se servesc calde, cate una din fiecare strat, eventual cu smantana, si decorate cu fasiile de ardei rosi si verde si verdeata.
Pofta buna.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii