Carnea se taie cuburi si se toaca cu masina.
Se curata ceapa si jumatate din cantitate se caleste cu orez.
Se pregateste un amestec din carne, ceapa, orez, cimbru,pipe, sare pentru umplerea sarmalelor.
Se taie foile care se umplu cu amestecul de carne si se fac sarmalele.
Varza care ramane, se toaca marunt.
Peste sarmale, se adauga bulionul, zeama de varza si aproximativ un litru de apa.
Sarmalele se fierb la foc mijlociu aproximativ 2 ore.
Se pot servi cu smantana pe deasupra.
Pofta buna.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii