Carnea se taie cuburi si se toaca cu masina.
Se curata ceapa si jumatate din cantitate se caleste cu orez.
Se pregateste un amestec din carne, ceapa, orez, cimbru,pipe, sare pentru umplerea sarmalelor.
Se taie foile care se umplu cu amestecul de carne si se fac sarmalele.
Varza care ramane, se toaca marunt.
Peste sarmale, se adauga bulionul, zeama de varza si aproximativ un litru de apa.
Sarmalele se fierb la foc mijlociu aproximativ 2 ore.
Se pot servi cu smantana pe deasupra.
Pofta buna.
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii