Se curăţă ceapa, se căleşte puţin, se răceşte.
Se spală orezul, se fierbe.
Se pune la inmuiat miezul de pâine, se stoarce.
Se dau prin maşina de tocat carne : ceapa, carnea.
Se adaugă miezul de pâine, condimentele, orezul.
Se omogenizează.
Se spală varza şi se pune la desărat (dacă este cazul), se scot frumos frunze pentru sarmale şi se taie fideluţă o parte din ea pentru tapetat cratiţele.
Se împachetează sarmalele.
Se taie varza fideluţă, se tapetează cratiţele cu ea, se pun bucăţele de guşă, slăninuţă afumată, cârnaţi.
Se aşază sarmalele. Se acoperă cu un strat de varză tăiată fideluţă.
Se mai presară cu cimbru, boia dulce, foaie de dafin, piper boabe.
Se adaugă ulei, apă şi se pun la fiert.
Spre sfârşit se adaugă suc de roşii şi se dau la cuptor.
Tort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...
Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolataPlacinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj este o alegere delicioasa pentru o gustare sau chiar pentru o masa...
Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii