Lasam varza in apa rece circa 30 minute pentru a se mai duce din acreala. Punem carnea intr-un castron incapator si adaugam sare, piper, cimbru, patrunjel si marar. Intre timp tocam ceapa si ardeiul, morcovul il dam prin razatoarea mica si le calim pentru 5 min in ulei, dupa care adaugam 5 linguri de orez si boia de ardei dulce, le mai lasam 2 min si adaugam 200 ml apa. Cand orezul se umfla, adaugam compozitia in castronul cu carne. Lasam sa se raceasca dupa care amestecam pana la omogenizare. Scurgem varza, desfacem foile una cate una si taiem cotorul fiecareia. Se ia cate o foaie de varza si se pune carnea. Eu am folosit o lingura pentru masura, ca toate sarmalele sa fie aproximativ egale. Le rulam si le impaturim. Pe fundul oalei punem varza tocata, dupa care punem cate un strat de sarmale, unul de varza tocata, o frunza de dafin. Cand oala s-a umplut adaugam apa pana le acoperim si pasta de tomate, dupa care le introducem in cuptor pentru 2 ore la foc mic.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii