Se pune carnea intr-un bol si peste ea se pune orezul dupa aceia se pune intr-o oala ciapa taiata marunt se caleste si se pune boia dupa ce se pune boia luati ciuperci si taiati marunt si le puneti in oala unde este ciapa calita si lasati sa se caleasca si ciupercile dupa aceia puneti compoziti de ciapa si ciuperci peste carne si orez si amestecati dupa aceia luati o varza cu foi mai suptiri si taiati cotorul jos si in gaura lasata de cotor puneti sare apoi o puneti la oparit in apa clocotita dupa ce este gata varaza se ia cate o jumate de frunza si se pune in ia umplutura si apoi se ruleaza si se inchid la capete.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii