Se bat spuma galbenusele, ouale intregi, zaharul si putina sare. Se adauga faina si praful de copt. Se unge o tava patrata cu ulei, se pune compozitia si se coace 20 min. Se scoate apoi pe un prosop, presarat cu zahar si se unge cu gem. Se ruleaza blatul si se tine la rece. Se inmoaie 4 foi de gelatina iar glazura se pune la topit. Frisca se bate spuma cu zaharul vanilat si se dizolva inauntru gelatina. Se amesteca si glazura topita cu aceasta compozitie. Intr-un castron cu diamentrul de 20 cm se pune folie de aluminiu. Se taie rulada felii si se aseaza pe peretii castronului. Se adauga crema si se pune la rece 3 ore. Se moaie gelatina ramasa. Se pun capsunile taiate la fiert impreuna cu sucul de portocale si zaharul. Se adauga praful de budinca si gelatina muiata si zrobita. Se toarna acest amestec peste crema din castron si se acopera totul cu blatul rotund. Se pune sarlota la frigider pentru 3 ore.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii