Sarlota cu piscoturi de sampanie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Sarlota cu piscoturi de sampanie

Ingrediente

  • 1 litru lapte
  • 2 plicuri sarlota de vanilie
  • 6 linguri de zahar
  • 16 piscoturi de sampanie
  • 12 lingurite de dulceata de capsuni

Mod de preparare

In laptele incalzit se adauga praful de sarlota amestecat cu zaharul si 100 ml lapte. Se amesteca pana se omogenizeaza si capata consistenta unei creme. In boluri se rup in doua piscoturile de sampanie. Se adauga un strat de sarlota, unul de dulceata de capsune, inca unul de piscoturi si inca unul de sarlota. Se orneaza cu dulceata de capsune. O prajitura deosebit de fina!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Supa crema de ciuperci
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise