Sarlota cu mandarine, crema de branza si frisca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Sarlota cu mandarine, crema de branza si frisca

Ingrediente

  • 1 pachet de piscoturi
  • 6 mandarine pentru crema
  • 600 gr smantana
  • 6 linguri zahar pudra
  • 3 vanilii
  • 3 linguri coniac
  • 600 gr crema de branza
  • 3 linguri iaurt
  • 6 mandarine pentru decor

Mod de preparare

Combinatia dintre crema de branza, mandarine si frisca este super. Un desert usor de facut si foarte bun.

Intr-o cratita inalta punem piscoturi.

Crema de mandarine:

Curatam mandarinele. Le punem in blender si le facem crema.

In bolul de la mixer adaugam crema de branza si iaurt si amestecam 5 minute. Adaugam si crema de mandarine si amestecam bine. Adaugam vanilia si coniac si amestecam.

Frisca:

Amestecam smantana cu zahar pudra.

Punem crema de mandarine in cratita cu piscoturi. Adaugam frisca si mandarine. Lasam la rece 3-4 ore. Va doresc pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise