1. Se inmoaie gelatina in 100 ml de apa rece timp de 1/2 ora.
2. Bananele, capsunele si para curatata se introduc in blender cu zaharul, laptele si zaharul vanilat si se mixeaza bine pana se omogenizeaza totul.
3. Dupa jumatate de ora gelatina se aseaza pe foc pe baie de aburi sa se dizolve, avand grija sa nu o fierbem.
4. Se lasa gelatina la racit, iar cand este calduta se toarna peste amestecul din blender si se mai mixeaza putin.
5. Se toarna amestecul intr-o forma si se orneaza cu fructe.
6. Se da la rece pentru cateva ore pentru a se intari.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii