Gelatina se pune la inmuiat in apa rece pentru 15 minute,apoi se pune sa se dizolve in putina apa calduta impreuna cu zaharul pudra,intr-un alt vas. Lamaia si 2 portocale se storc bine de zeama,apoi se amesteca cu siropul de zahar si gelatina,dupa care se strecoara totul printr-o sita. Restul de fructe se feliaza. Pereti si fundul unei forme se ung cu sirop,apoi forma se tine in frigider 10 minute.
Forma se tapeaza pe interior cu felii de fructe,se toarna restul de sirop si se reintroduce la frigider pentru 6 ore.
Dupa ce sarlota s-a inchegat, se rastoarna din forma pe o farfurie.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii