Sarlota cu caise

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un plic de sarlota de vanilie;
  • 200 grame caise confiate;
  • 50 grame stafide;
  • 200 grame frisca.

Mod de preparare

Se prepara sarlota dupa recomandarile de pe plic.Se adauga stafidele,caisele confiate intregi sau taiate cubulete.

Amestecul astfel obtinut se rastoarna in cupe.Se garniseste cu frisca si se da la rece.Se serveste a doua zi.

SFAT:Se poateadauga peste sarlota toping de fructe.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise