Reteta de saratele economice. Saratele economice cu untura, unt sau margarina. Saratele economice cu branza sau cascaval. Retete de saratele. Retete de aperitiv.
Untura, untul sau margarina tinute la temperatura camerei se amesteca cu laptele caldut. Se omogenizeaza bine, dupa care se adauga un ou batut, o lingurita de sare si praful de copt.
Se amesteca bine chiar cu mana si treptat se adauga faina pana cand obtinem un aluat nu prea moale.
Se lasa aluatul la odihnit 30 min in frigider, dupa care se intinde o foaie groasa de 4-5 mm si se taie in fasii.
Se pot pune asa in tava unsa cu ulei sau se pot rasuci. Se ung cu ou batut si deasupra se presara branza sau cascaval ras si seminte de mac, susan, la alegere.
Se dau la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, timp de 20-25 minute pana se rumenesc.
Reteta de saratele economice merita incercata, este usor de preparat. iar rezultatul grozav. Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii