In robotul de bucatarie cu lama de amestecat se pune faina de naut, uleiul, condimentele si apa si se amesteca bine pana devine o pasta putin lichida. Se lasa la rece o ora ca faina sa absoarba din apa. Se pune o foaie de pergament pe tava cuptorului se unge bine cu putin ulei de masline si se toarna compozitia sa fie uniforma, si se presara cu susan.
Se incalzeste cuptorul la 200 de grade si se coace 20-25 de minute pana se rumenste frumos. Cand este copt se lasa putin la racit se scoate pergamentul pe o plansa si se taie dupa dorinta in patratele sau romburi cum doriti.
Se pastreaza intr-o cutie ermetic inchisa cateva zile. Se pot servi cu bere sau cu tot felul de paste. Sunt gustoase si sunt dietetice pentru ca nu contin faina.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii