In oala mixerului cu forma de aluat punem faina sarea, praful de copt si uleiul si incepem sa-l framantam.
In oala mixerului cu forma de aluat punem faina sarea, praful de copt si uleiul si incepem sa-l framantam si adaugam treptat apa pana se formeaza un aluat.
Framantam si adaugam maslinele, framantam cateva minute si il lasam acoperit cam jumatate de ora.
Taiem aluatul in 4-5 bucati si din fiecare bucata intindem o foaie de aluat subtire, o stropim cu putina apa si presaram susan si o transferam pe o tava de cuptor tapetata cu hartie si o taiem fasii. Pe aluatul din tava pana il taiem, il presaram cu mirodenii dupa dorinta ca sa fie picant si gustos.
Se coc la 180 de grade C, 10-15 minute pana se auresc bine.
Se lasa la racit si se pastreaza intr-o cutie etansa.
Sunt foarte bune la rontaiala la un pahar de bere si sant vegane sau de post.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii