Aluatul se decongelează în aproximativ 2ore la temperatura camerei. După decongelare am întins aluatul pe masă și l-am tăiat fâșii de diferite dimensiuni.
Am uns tava cu niște margarină/unt ca să nu se prindă și să se prăjească prea tare.. deșii sunt bune și cele crocante. Între timp am încălzit cuptorul la 180-200grade Celsius. Am amestecat gălbenușul cu sare după care am uns sărățelele cu o pensulă, apoi am presărat chimen. Am dat tava la cuptorul încălzit și le-am lăsat cam 10-15minute, când au căpătat culoarea pe care am vrut-o le-am scos și le-am așezat într-un bol, nu au apucat să se răcească că s-au și păpat.. așa că tind să cred că au fost bune mai ales că s-au mai cerut..

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii