Pui ingredientele intr-un vas, in ordinea precizata in lista, si te faci ca amesteci bine... apoi chiar te implici.
Amesteci repede repede, faci o bila ca o minge de fotbal si o pui in frigider, sa stea o ora la rece.
Dupa, pudrezi plansa de lucru cu niste faina, si intinzi aluatul cam de 1 cm grosime sau mai mult, depinde cum le preferi..
Daca n-ai nici o forma speciala, folosesti o halba / pahar de bere si te-ai scos. Le ungi cu putin ou si presari niste seminte de susan.
Pregatesti o tava mare de cuptor, vezi sa nu uiti de foaia de copt si asezi saratelele. Cuptorul il incingi cu vreo 5 minute inainte, apoi dai tava la cuptor pentru 20 -25 minute la 180 grade.
Saratelele astea sunt atat de milostive cu papilele gustative, fac casa buna chiar si cu-n pahar cu lapte acru, dar sa nu punem la indoiala prietenia cu o bere rece.
Sursa acestei retete este: www.dulcegarii-culinare.ro
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii