Se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat potrivit de tare.
Se intinde 1 foaie de circa 5 mm grosime,se unge cu 1 ou batut cu putina sare,se presara cu branza rasa (se poate presara si mac sau susan).
Se taie fasii potrivite si se coc la foc potrivit.
Optional se poate amesteca branza de vaci cu telemea.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii