Se amesteca componentele la mixer pana se formeaza un aluat care nu este prea tare se lasa la odihna 20 de minute. Se incalzeste cuptorul la 170 de grade.
Aluatul se imparte in 4 foi care se intind sa fie subtiri de 5 mm se taie forme sau cum doriti. Pe o tava tapetata cu pergament se intind bucatile si se coc 25 de minute sau pana sunt rumenite. Se pastreaza intr-o cutie inchisa ermetic. Se servesc la bere sau ca aperitiv.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii