Telemeaua se rade pe razatoarea mica, se adauga untura tinuta la rece (sau margarina), ouale batute spuma, bicarbonatul, condimentele si apoi faina si cate un pic de lapte pana avem un aluat pufos si uleios. Se da la rece cca 30 min.
Pe masa de lucru se intinde o foie din jumatate de compozitie, de cca 1cm grosime si se taie fasii (ptr saratele lungi) sau cu formele; procedam la fel si cu cealalta jumatate.
Se incalzeste cuptorul, se aseaza saratelele in tava, se dau deasupra cu ou si mac si se dau la cuptor.
Bunica mea le punea intr-o cutie si le acoperea pana a doua zi ptr " a se inmuia."
Cantitatea este mare cca 3 tavi mari.
Sunt foarte fragede si bune!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii