Am dat pe razatoarea mare branza.Daca untul/margarina e rece merge si el/ea dat/a pe razatoarea mare.Margarina mea de la piata pana acasa a fost la fix ca si temperatura.Am adaugat-o peste branza.La fel si ouale, cateva seminte de chimen si iaurtul.Le-am amestecat bine si am inceput sa adaug faina pana ce aluatul a devenit bun de modelat.L-am impachetat intr-o folie de aluminiu si l-am dat la rece pentru 30 de minute.Dupa jumatatea de ora am inceput sa intind aluatul cu sucitorul.Nu trebuie nici prea subtire dar nici foarte gros.Peste foaia intinsa am uns cu ou batut pentru ca semintele si cascavalul sa se ''lipeasca'' mai bine.Am taiat fasii cu cutitul pentru pizza si am copt aproximativ 15 minute la 180 grade fiecare tava.Au iesit 4 tavi din compozitia de mai sus...insuficiente pentru pofta mea nebuna.Data viitoare o sa fiu mai atenta la detalii si poate gasesc si forma de covrigei caci aluatul e potrivit si pentru ei.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii