Am dat pe razatoarea mare branza.Daca untul/margarina e rece merge si el/ea dat/a pe razatoarea mare.Margarina mea de la piata pana acasa a fost la fix ca si temperatura.Am adaugat-o peste branza.La fel si ouale, cateva seminte de chimen si iaurtul.Le-am amestecat bine si am inceput sa adaug faina pana ce aluatul a devenit bun de modelat.L-am impachetat intr-o folie de aluminiu si l-am dat la rece pentru 30 de minute.Dupa jumatatea de ora am inceput sa intind aluatul cu sucitorul.Nu trebuie nici prea subtire dar nici foarte gros.Peste foaia intinsa am uns cu ou batut pentru ca semintele si cascavalul sa se ''lipeasca'' mai bine.Am taiat fasii cu cutitul pentru pizza si am copt aproximativ 15 minute la 180 grade fiecare tava.Au iesit 4 tavi din compozitia de mai sus...insuficiente pentru pofta mea nebuna.Data viitoare o sa fiu mai atenta la detalii si poate gasesc si forma de covrigei caci aluatul e potrivit si pentru ei.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii