Ingrediente
Ingrediente:, 2 pulpe de pui, 2 roşii coapte, 1 ardei roşu copt, 3 căţei de usturoi, 1/2 jumătate de ardei iute copt, 1/2 legatură de pătrunjel, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
13 voturi
Mod de preparare
2.Se frig pe grătarul încins aproximativ 40 de minute.
3.Între timp se pun la fiert 2 căni de apă. Într-un castron punem roşiile curăţate de pieliţe şi tocate mărunt împreună cu ardeii curăţaţi şi tocaţi mărunt.
4.Când apa este fiartă, adăugăm amestecul din castron şi pulpele de pui. Lăsăm să fiarbă 5 minute. Se serveşte cu mămăliguţă.
Marian (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2011
foarte simplu de facut si arata grozav!
mac myra (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2011
Foarte interesanta reteta,arata sì bine tare.......felicitari.
www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2011
Imi place saramura de pui!