1.Pulpele de pui se spală bine şi se dau cu sare şi piper.
2.Se frig pe grătarul încins aproximativ 40 de minute.
3.Între timp se pun la fiert 2 căni de apă. Într-un castron punem roşiile curăţate de pieliţe şi tocate mărunt împreună cu ardeii curăţaţi şi tocaţi mărunt.
4.Când apa este fiartă, adăugăm amestecul din castron şi pulpele de pui. Lăsăm să fiarbă 5 minute. Se serveşte cu mămăliguţă.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii