Se curata pestele bine, se cresteaza pe partea cu oase, se freaca si in interior si in exterior cu sare, boia si lamaie si se prajeste la tigaie in ulei pe o parte si pe cealalta pana cand prinde o culoare usor aramie (cat sa nu fie prajit bine). Ardeii se curata si se taie rondele putin mai groase, ceapa se curata si se lasa intreaga, rosiile se lasa intregi. Usturoiu se curata si se lasa graunti intregi. Intr-o cratita se aseaza dezordonat 5 rosii, 5 cepe, jumatate din aredeii taiati rondele si jumatate din grauntii de usturoi. Deasupra patului de legume se aseaza pestele prajit, iar deasupra pestelui se aseaza restul de legume la fel ca prima data.
Se face un sos din apa, sare, boia, piper, lamaie si ulei. Se toarna deasupra compozitiei din cratita si se baga la cuptor la foc mic. Cand e aproape gata si pune verdeata tocata marunt peste compozitie si se mai lasa 10 minute.
Se serveste cu mujdei se usturoi.
Pofta buna! ;)

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii