Saramura de peste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Rosii 6 buc,
  • Usturoi2 capatani,
  • Patrunjel 2 chite,
  • Ardei iute 3-4 bucati,
  • Lamaie una bucata,
  • Apa 300 ml,
  • sare dupa gust,
  • ulei 100 ml,
  • .

Mod de preparare

Pe jar sau pe plita coacem cu grija rosiile si ardeiul iute urmand sa fie pasate pana obtinem o pasta.

Tocam patrunjelul mai marunt si facem din usturoi un mujdei fara apa,

Lamaia o taiem in felii subtiri.

Aducem toata compozitia intr-un bol mare,turnam apa si uleiul ,dam de sare dupa gust.

ATENTIE;

Totul va sta la foc mic pana va ajunge la temperatura de 80 grade Celsius. Nici mai mult si nici mai putin

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise