Saramura de pastrav

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Saramura de pastrav

Ingrediente

  • 6 pastravi
  • ardei kapia 5,6 bucati
  • ardei gras 5,6 bucati
  • rosii 7-8 bucati
  • ardei iuti 3 bucati
  • patrunjel si leustean verde , sare
  • ceapa rosie 4 bucati

Mod de preparare

Am copt pe plita ardei kapia, ardei gras si ardei iute iar pe gratar ceapa si rosiile .

La sfarsit toate au fost curatate de pielite si samburi, tocate marunt si puse intr-o cratita de inox cu fund dublu, pe foc.Am pus o mana zdravana de patrunjel si leustean verde tocat marunt si am potrivit de sare.

A dat un clocot bun, dupa care am pus pastravul facut la gratar,si i-am facut loc printre zarzavaturi, cat sa il cuprinda putin zeama. A mai dat un clocot bun , am dat deoparte si am lasat acoperit cu capac pentru o jumatate de ora, ca sa se patrunda aromele.

Saramura se mananca rece si este o bunatate ! Pastravul a capatat gustul minunat al legumelor, putin iute de la ardeii iuti, picant doar atat cat trebuie !

http://danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.ro/2013/08/saramura-d...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise