Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.
Peştii se eviscerează, dar se lasă cu tot cu cap.
Se ung cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper din belşug şi se pun la fript pe grătar sau în tigaia grill. Când sunt gata se ţin la cald.
Separat se pun ardeii şi roşiile la copt pe plită.
Se prepară saramura : se pune apă la fiert şi când clocoteşte se adaugă usturoiul tocat, ardeii şi roşiile tăiate fâşiuţe, boiaua, sare, piper şi zeamă de lămâie după gust. Se lasă câteva minute la foc iute.
Peştii fripţi se pun într-un castron şi se adaugă deasupra saramura. Se lasă 10 minute la odihnit, apoi se poate servi.
Poftă bună!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii