Se curata pesti de intestine si branhii, se spala, se imbraca abundent cu sarea grunjoasa.
Gratarul trebuie sa fie incins, se coc pe ambele parti (este copt cind carnea devine alba).
Se curata de sarea grunjoasa de partile arse.
Se coc rosile, ardeii se decojesc de pielite si se taie fasii.
Se toaca leusteanul, patrunjelul, ardeiul iute, usturoiul, se pun in vasul in care doriti sa serviti saramura. Se aseaza pestele peste verdeturi se toarna apa clocotita si uleiul.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii